Magamról

 2009.11.12. 13:49

Komolyan gondolom, hogy magamról kellene írnom? Nem is tudom. Egyrészt van bennem egy jó adag exibicionizmus, másrészt viszont megrémít az ilyen fokú lelki mesztelenkedés. Na mindegy. Ha már egyszer belevágtam, csináljam rendesen...

Mint azt már említettem, 35 éves, egyedülálló nő vagyok. Munkámból kifolyólag jobbára 20-30 éves emberek között mozgok (főleg inkább az alsó határ felé tendálva). Ez önmagában még nem is lenne negy gond. Sőt! Ha azt nézzük, a folyamatos fiatalodás egyik lehetséges módja, ha mindig közöttük mozogsz, akkor kifejezettn jó is. Persze egy idő után nehéz nem nevetségessé válni, ha túlontúl "majmolod" őket, ha te azt hiszed, közéjük tartozol, ők meg csak röhögnek rajtad. De azt hiszem ez még nem következett be. (Majd árgus szemekkel lesem a pillanatot, s akkor feladom...) A gondot sokkal inkább az jelenti, hogy nincs időm más társaságban is megjelenni, tevékenykedni, szóval zéró eséllyel találhatom meg a párom. Pedig igényeim vannak/lennének e téren is.

Nos akkor elérkeztünk az igazi gondhoz. Mert ugye ezen korosztályban is vannak érettebb gondolkodású fiatalemberek, akik ráadásul nem is idegenkednek attól, hogy kapcsolatot (vagy valami affélét) alakítsanak ki egy magamfajta nővel. Csakhogy én ilyenkor mindig elbizonytalanodok. Szabad ilyet tenni? Te, aki ennél több részletet nem ismersz, mondd, mi a véleményed?

(Természetesen, több információval is fogok még szolgálni ez ügyben, csak épp minden lépcsőfokkal kapcsolatosan érdekelnek a vélemények. Szóval egyelőre maradjunk az alap broblémánál: Mikor nagy a korkülönbség?)

A bejegyzés trackback címe:

https://jade23.blog.hu/api/trackback/id/tr611520126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szemendrey István 2009.11.12. 14:06:29

Egyszerű. Légy nyitott a világra! Persze, könnyű ezt mondani...de ha neked azon fiatalokból álló közösség a világod(persze, mint írtad rákényszerülve lett az), akkor légy nyitott az abban élőkre. Ha bizonyos gátlások hátráltatnak, gondold át az értékrendedet, hogy neked mi számít jó és rossz döntésnek. Érted, más nem mondhatja meg micsinálj! Bár vannak akik szeretik megmondani...de ez csak tanács.

Jade23 2009.11.13. 12:23:01

Először is köszönöm Istvánnak a hozzászólást. Szívemből beszéltél. Bár ilyen egyszerű elnne a dolog... Vagy az, csak én bonyolítom túl?! A világhoz való nyitottságommal nincs semmi gond. Ritkán állok ellen a változásnak, örömmel fogadok minden újat (bár néha azért félsz is van bennem).

Az értékrendem már érdekesebb dolog. A családunkban ugyan nem példa nélküli, hogy egy nő idősebb a párjánál (már a dédszüleimmel, a szüleimmel is így volt ez, s most ebben a cipőben jár az öcsém is), de talán jogosan feltételezem, hogy adott esetben közel 15 év már náluk is betenné a kikaput. :) Bár elgondolkodtató, hogy ez engem miért zavar... Talán azért, mert attól félek, én hiába vállalnám fel, a másik fél talán kényelmetlenül érezné magát?! Vagy mégiscsak attól tartok, rólam mit mondanának mások?! Nem tudom. Úgy látszik, erre a hétvégére lesz gondolkodni valóm.

Viszont a barátnőm a minap nyugtatott meg egy érdekes adattal; idézem: " Állítólag a nők 35-40 évesen vannak a szexuális teljesítőképességük csúcsán, a pasiknál ugyanez 18-20 éves korban van!" Ha ebből az aspektusból vizsgálom a dolgokat, máris egész más a helyzet. :) Na jó, nem akarom elbagatellizálni a dolgokat, csak épp néha inkább jobban szeretek derülni a saját dolgaimon, mint borulni.

Hát akkor jó hétvégét mindenkinek! Most megyek, s erőteljes gondolkodásba kezdek a saját értékrendemet, hozzáállásomat, félelmeimet illetően. Hátha hétfőre okosabb leszek ez ügyben.
süti beállítások módosítása